Sista doppet....

Sista doppet i havet gjordes den 24 augusti 2007. Vi tog båten ut till Brattön tillsammans med fam Hjerpe. Felix, Micke, Ewa, Viggo och Daniel badade. Tja...Daniel badade....det var väl att ta i....han nuddade knappt vattnet innan han var uppe på bryggan igen.....*gapskrattar*. Stackars Joar fick sitta på bryggan och titta på - med armen i gips! Och Tim, Atle och jag vi bara var med och kollade så att allt gick rätt till :-)

Ewa -galningen- hon hoppade ifrån hopptornet. Och fick med sig sin käre make Daniel och även Micke. Det var en syn för gudarna vill jag lova. Även lille Felix hoppade ifrån hopptornet om än bara ifrån första avsatsen, men det var ifrån 3 meter så det var inte så dåligt - han är ju dock bara 6 år!

Lite bilder ifrån badet följer nedan!
73944-615
Felix hoppar ifrån 3-meters avsatsen!! Go Felix go....
73944-614
"Grabbarna Grus" fiskar krabbor, dvs Joar - med armen i gips, samt Felix och Viggo
73944-613
En nyvaken Atle
73944-612
Kolla in stilen !!!
73944-611
Så kallt är det INTE Daniel :-)
73944-610
Bröderna Karlsson - Felix och Tim
73944-609
10.0
73944-608
Det är allt skönare på "torra land"!!!
73944-607
2/3-delar av Bröderna Hjerpe på toppen av hopptornet, dvs "tian".

Skall även försöka att få in lite mer bilder ikväll....får se hur länge barnen orkar sysselsätta sig själva.

Kram så länge
/Maria

Mycket har hänt......

sedan jag skrev sist här på bloggen. Men ni - som läser här allt som oftast - vet ju att jag och barnen, sedan i augusti har bott hemma hos mamsen och papsen i Myggenäs. Det blev lite "ohållbart" att bo här hemma, byggdamm, sågspån, halvkyligt mm mm!!! Micke har bott hemma i "röran" förutom de veckorna när mamma och pappa var på semester.

Nu är jag hemma en stund och kollar post och blommor, alldeles själv (alltså inga barn) och kan därför sätta mig och skriva ett inlägg.

Sedan vi "flyttade" till Myggenäs så har ju skolan börjat, vi har varit ute med båten en sista sväng och nu även tagit upp den för vintern, Tim har börjat- och slutat hos dagmamman, Felix har börjat på jui-juitsu träning, Micke har fyllt 45 år, vi har haft bröllopsdag, husbygget har framskridit rätt bra faktiskt, samt mycket mycket mer.

Kommer i helgen att lägga in ett litet axplock av bilder, MEN Mickes 45-årsfest blir ett eget inlägg med mycket roliga bilder.

Ha en riktigt skön helg iallafall.

Jag och Felix skall gå på konsert i morgon i Konserthuset i Göteborg, vi skall se och höra på "Rymdhäxan". Efteråt blir det säsongens sista besök på Liseberg. Micke jobbar tyvärr och kan inte följa med och "lillskrutten" Tim skall vara hos farmor och mysa sig.

Så med andra ord skall vi ha en mysig "mamma-son-dag" imorgon lördag.

Kram så länge
Mia