Back in business....

Så har man då börjat att jobba igen, ny avdelning, nya ansikten, massor med nya namn.....så nu är jag helt slut och kl är bara 1900, skulle nästan kunna tänka mig att krypa ner i sängen. Men tänkte roa mig en stund med att lägga ut några kort ifrån helgen.

Goekillarna

ett litet får hade irrat ut sig på klipporna

Ärholmen

klart att man har "sommarfötter" :-)


lilla sälen på besök

sötnosen Tim

Snyggingen Felix

jag och Felix

Felix och Micke tar ett kvällsdopp i poolen

...det gör även Timpan

Ha en fortsatt skön kväll och en härlig tisdag imorgon.
Kramisar
Miafia


J-a skit......

förbannar mig själv att jag gjort back-up på mobilen. Sista gången var i januari i år så alla bilder som jag tagit med mobiltelefonen sedan dess är borta och det är telefonen med, glömde den på disken i en affär i std idag, kom på det efter en timme, men då fanns den naturligtvis inte kvar

F-----N :-( 

Har nu tillbringat eftermiddagen med att kontakta polis, telia och försäkringsbolag!!! Hoppas på att en ärlig människa kanske hittar telefonen och lämnar in den till polisen, men sätter inte någon större tilltro till detta.

Så ni som känner er manade, skicka gärna era telefonnummer till mig på mailen
[email protected] - för jag kan knappt min egen familjs nummer i huvudet :-)

Ha en fortsatt bra dag, själv skall jag trösta mig med att gå bio (Bröderna Karlsson)

//Maria


Suck - endast en vecka kvar...

... på min semester, sedan börjar allvaret - PÅ RIKTIGT!!!

Och som vanligt när jag har semester så är det "skitväder", vet faktiskt inte när jag hade kanonväder på min semester senast...men men någon gång i framtiden lär jag väl "pricka rätt"...eller vad tror ni?

Nu har jag iallafullafall frysen full med bullar, wienerbröd, drömmar, muffins mm. Baka kan man ju alltid
göra när det är trist väder.

I lördags var jag och Micke ute en sväng med båten på eftermiddagen, vi stack till Mollösund för att käka middag, men det verkade som om hela bohuskusten tänkte samma tanke. Det var fullständigt "knôkfullt" i hamnen. Vi hittade en liten plats vid "Nisses Fisk", så vi la till och gick in där och handlade en liten bit varmrökt lax, lite potatissallad, 1 rökt makrill och en liten baguette...175 pix gick detta "kalas" på. Vi satte oss på bryggan och njöt i solskenet, för det var verkligen toppenväder ute i Mollösund, när vi lämnade hamnen hemma så var det
mulet och regnet "hängde i luften".

När vi skulle lämna Mollösund så såg vi alla svarta moln som kom inifrån land, så vi drog upp kapellet och åkte en sväng ut mot Ängeviken där fick vi upp en härlig regnbåge.


Väl hemma vid hemmahamnen så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner, då kom jag på att jag hade alla dynorna ute...*suck*. Men men inget att göra åt. Men så när vi kom hem så hade det inte kommit en enda droppe regn!!! Altanen och dynorna vara snustorra.....snacka om "lokala skurar"... ;-)

Barnen sov hos farmor så vi bestämde oss för att se en film, vi ville båda se Snabba Cash. Ringde till Häggvall och kollade om den fanns att hyra, men det gjorde det inte, men den fanns att köpa. Sagt och gjort jag slängde mig i bilen och drog i väg och köpte filmen.

Men vilken besvikelse - segare film har jag nog aldrig sett. Jag somnade efter ca 45 minuter och Micke såg kanske drygt 1 timme innan han slockande!!! Men har idag sett hela filmen och jag kan inte påstå att jag tyckte att den var bra. Nää bättre filmer har jag sett.

Nu hoppas jag på fint väder och sol imorgon, men men det lär ju inte inträffa!!

Men ni får ha en bra dag
Kramisar
Mia♥