HEMMA!!!

Så var vi då äntligen hemma på Tjörn igen. Snacka om att bli superförvånade när vi kom hem, det ser ju ut som vår här hemma!! :-)

Resan hem gick rätt bra. Felix sov mest hela tiden, Tim sov en del och det gjorde väl Micke med. Jag däremot sov inte 5 sekunder så jag var rätt mör när vi kom hem. Men det gällde att hålla sig vaken. Vi landade kl 0830 och A-C var och hämtade oss på flygplatsen.

Mamma och pappa samt Pyret och Anton var och hälsade på en liten stund. När kl blev 1515 så värmde vi maten som A-C hade varit här och ställt in i kylen. Tack så JÄTTEMYCKET!! Kanongott.

Då mitt under maten var det som om marken under fötterna bara vek undan. Då var det dags att lägga sig kände jag, jag eller rättare sagt min kropp orkade inte mer!! Tog med mig öronproppar och gick och la mig i Felix's rum, somnade innan jag hunnit lägga huvudet på kudden och vaknade för en stund sedan, 0430, pigg som en lärka.

Nu skall jag ta och packa upp resten av våra väskor som står mitt på golvet i vardagsrummet så att vi kan fira jul här imorgon. Gu' va skönt det känns att jag julpyntade innan vi åkte. Det hade jag ALDRIG orkat med nu.

Så ett JÄTTESTORT och VARMT och innerligt tack till våra nyfunna vänner ifrån Fotö. Anneli, Stefan, Filip och Matilda. Hade de inte varit så oerhört jättegulliga så hade vi haft problem med att klara av vår hemresa. De hjälpte till att bära våra handbagage eftersom både Tim och Felix sov som stockar!!!
TACK TACK tusen TACK!

Skall se om jag under dagen kan lägga in lite kort ifrån resan.

Kram så länge
/Mia Fia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback