Mardromsstart....

Vilken mardromsstart vi har haft pa var semester. Vi kom ju iaf till slut ivag. Samma dag som vi skulle aka sa var Micke ute pa vardcentralen med Tim, ingen fara sa de...bara lite forkylning. Men vi skulle anda ge honom pencellin. Sa kl 1500 bestamde vi oss for att aka!

Resan pa planet gick bra. Tim sov mestadels hela tiden. Han hade fatt en hostmedicin som var "lite sovande" :-)

Felix baddade till sig pa golvet framfor vara fotter och sov hela vagen fram tills mellanlandingen i Sharja.

Mamma och pappa motte oss i hotell-lobbyn. VAAAARMT!!!!

Det visade sig att tydligen sa var vi inte inbokade forran den 14 januari 2007!!!! Vi fick ett jattelitet rum, med en enda sang!!! Ni kanner ju mig. Dagen efter sa fick vi bytt rum, for bade Felix och Tim behovde ju egna sangar, + att i det forsta rummet sa luktade det mogel!! Pa ett sadant nytt och frascht hotell ar det obegripligt for mig hur det kan forekomma.

Dagen efter ankomst var doktorn pa plats och undersokte Tim. Fick nya mediciner och beordrades att vara inomhus i 3 dagar. Vi turades om att bada med Felix och mamma och pappa tog med sig Felix till stranden.

Andra natten var kaotisk. Bade Micke och Felix blev magsjuka och ni som kanner Micke vet ju hur dalig han blir. Hemma ar det ju ambulansen som far komma. Men jag lyckades att klara det pa egen hand. Fast dagen efter var jag ju helt slut.

Sedan var det dags for nytt lakarbesok till Tim - det visade sig att han hade lunginflammation och borjan till oroninflammation!!! NY MEDICIN!!!

Men men - vi var ju anda tvugna att se till att inte Felix "kom i klam", sa igar pa sjalvaste LUCIA sa var jag, Felix, mamma och pappa ute pa snorklingstur till PhiPhi Islands. Resan var en heldagstur och inkluderade 5 snorklingsstopp. Felix var i sjunde himlen!!! Vilken kanondag vi hade. Nar vi kom i land och fick kontakt med mobilnatet sa fick jag sms - Micke var pa Phukets sjukhus med Tim. Snacka om att bli orolig. Men det visade sig bara att han hade fatt ny medicin. Den andra vi hade fatt, samt pencellinet fran Sverige visade sig inte att hjalpa langre. Lilla alsklingen ar nu bara "skinn och ben", han har inte atit sedan vi kom hit. Bara druckigt vatten och juice. Inte ens valling som han fullkomligt alskar.

MEN sa idag - ett underverk - Han at 10 st chips vid poolen!!!!

Och ikvall nar vi var och at med mamma och pappa sa at han spagetti och ris tills det kom ut genom oronen!!! :-) Antligen hjalpte medicinen. Sa nu hoppas vi pa att resten av resan blir bra med mycket bad och sol.

Igar var vi aven ute och "firade" min 40-arsdag tillsammans med mamma och pappa. Inte for att den kommande dagen ar forran pa lordag, men IKVALL sa akte mamma och pappa hem till Sverige. Vi hade jattetrevligt. Forst drack vi champagne och presentoppning pa mammas och pappas hotellrum ,sedan vidare till restaurangen, god mat och nar vi kom tillbaka till hotellet sa tog vi en G&T hos mamma och pappa, kvallen blev lite sen, men vad gor val det nar man har trevligt. :-)

Hoppas att ni inte har regnat bort pa Lucia, vi har SVT Europa pa hotellet sa vi har kollat lite pa nyheterna!

Kram fran Karlssons i Phuket
/Mia

Kommentarer
Postat av: Mika

Nämen lilla gubben....MEN va skönt att han mår bättre nu! Vilken otur ni har haft med både magsjuka, förkylningar o hotellrum osv.
Undrar om ni hade haft det OM ni hade varit här??!!! *S* Felix o Ellen hade lekt o badat, Vi vuxna hade suttit på Chillis o käkat o druckit pilsner o Marguerita drinkar...Va Mia?? Eller hur??!! *fniss*
Skojja bara lite, ha det nu så HIMLA bra resten av tiden...
En Grattis häslning redan från oss!
Kram
Fam Thonell

Postat av: Anki

Stackars Tim, en sådan upplevelse. Så skönt att det nu verkar som han kan få njuta av sol och värme.Kan tänka mig att Felix är som fisken i vattnet. Härligt.

Nu önskar vi er alla en fortsatt skön semester och till dig Mia säger vi

HIPP HIPP HURRA
Många kramisar från

Anki och Martin

2006-12-16 @ 16:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback