Nu aker vi hem....

sa da var det da dags att aka hem....

Och resan slutar som den borjade.......Tim har borjat hosta igen sa smatt.....sjalv har jag fatt oroninflammation och halsfluss och ater pencellin....och Micke var hos lakaren idag pa morgonen och har fatt nagon slags inflammation i ena orat....

Den enda som ar frisk ar ju "fisken Felix" :-)

Vaskorna ar saaaaaaa tunga, har shoppat liiiite grann, men Micke tyckte att jag hade shoppat lite lite...hmmm.

Felix har haft en jattebra semester och vill jattegarna aka hit igen nasta ar nar hans lilla mamma fyller ar!!!

Lotta - jag har shoppat Crocs till er - allt enligt Jerkers anvisningar. Svarta till honom st 44, Beige till dig st 40 och ljusrosa till Annie st 36. Han sa inget om Tilde, men vi har annat till henne :-)

Nu skall jag strax kaka lite och sedan skall jag ga ner och fa manikyr och pedikyr en sista gang. Bussen kommer inte och hamtar oss forran vid kl 2115. Flyget lyfter 0030 och gar allt som planerat sa landar vi fredag morgon kl 0900!!!

Sedan ar det bara 2 dagar kvar till JULAFTON!!! Felix ar lyrisk.....och forvantansfull!!! Men glad att komma hem for han trodde inte att tomten hittade till Thailand, dar finns ju ingen sno till sladen!!

Ha en jattebra dag sa hors vi nar vi kommer hem, da skall jag forsoka lagga in lite bilder ifran semestern. De 3 futtiga bilderna som jag la in haromdagen tog over 20 minuter att ladda upp.

Kram kram kram fran Karlssons i Phuket
/Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback