Besök av lilla fröken Runestig

I måndags ringde P och undrade om Jennifer möjligtvis kunde få sova hos oss en natt. Hon skulle köra upp till Bollnäs och hämta resten av flyttlasset. De har nämligen bestämt sig för att lämna "norrland" och flytta till Sveriges framsida - BÄSTKUSTEN - *gapskrattar*.

Självklart fick J sova hos oss. Felix blev jätteglad. De har nämligen inte träffats mer än 2 gånger sedan vi kom hem ifrån Vietnam - och det var sommaren 2001!! De lekte med varandra som om det bara var en vecka sedan de sågs sist, och inte 2 1/2 år sedan!!!
73944-628
Felix tyckte att vi skulle bjuda på det bästa han visste - dvs mina hemmagjorda
köttbullar, gräddsås och kokt potatis, så det fick det bli!

De hade så fantastiskt roligt att de genast bestämde att Jennifer skulle följa med till skolan dagen efter och sedan stanna ytterligare en natt - och detta var ju absolut inga som helst problem.73944-629
Jen var redan så duktig att hon kunde läsa, så den kvällen slapp jag att läsa godnattsaga det gjorde Jen istället. Det skiljer bara knappt 3 veckor på Jen och Felix.
73944-630
Sedan har vi då nattmänniskan TIM som absolute INTE skulle sova!!
Han höll låda fram till 2230!!!


Jen var med Felix i skolan och även jag och Tim åkte upp framåt lunch var med och hjälpte till att göra bivaxljus. Felix's klass skall sälja dessa på julmarknaden som är på onsdag i nästa vecka! Vilket superlätt julpyssel - att vi inte har provat på detta förut!!! :-)
73944-631
Viggo får hjälp av fröken A att rulla sitt första ljus - det blev jättefint VIGGO!!!
73944-634
Jen, Felix, J, E, E, Tim, Viggo och J
73944-633
Jen och Felix
73944-632
Felix får hjälp av sin fadder att rulla sitt första ljus - kanonfint blev det Felix!!!

Ha en underbar luciadag imorgon, eller ja idag...för nu är kl över midnatt!!
Mia

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Äntligen lite mysiga bilder igen. Kom precis hem från Gran Canaria och får då se de små älsklingsbarnbarnen på nätet igen. JAg ser fram mot mer.
KraM
Mormor

2007-12-15 @ 22:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback