Tim 2 år!

Igår den 13 juni fyllde vår lilla buspojke Tim 2 år. Gud vad tiden har gått fort. Tycker inte det är längesedan som vi var i Vietnam och hämtade honom. Men igår var det 1 år, 5 månader och 2 dagar sedan som vi hade ceremoni och "blev hans föräldrar". Snart flyttar han väl hemifrån....*suck*.
73944-497
Vi började morgonen med presentöppning i sängen. Han blev så lycklig när han fick se paketen att han inte riktigt visste vart han skulle ta vägen.
Paketen innehöll: Spann och spade, liten leksaksbåt, linne med bamse på, liten leksaksgås samt det bästa av allt....en Fischer Price bondgård.....ojojoj vad glad han blev. Han älskar ju att leka med denna bondgård. På "Liten och Stor" har dom ju en - fast modell äldre - och det är det enda han leker med när vi är där. Så det var en mycket bra present förstod vi.
73944-48873944-490
Senare på förmiddagen så dök mormor upp, hon hade varit inne i Stenungsund och köpt bakelser samt bullar. Under tiden kaffet "rann ner" så dök även morfar upp.....han kände väl bull-lukten på lång väg :-)
73944-49373944-491
Vi fikade och sedan somnade Tim som en stock. Mormor hade även med sig ett litet paket, fast kalaset är ju egentligen på lördag. Tim blev så glad för det var en Teletubbies-dvd!!! Han har ju "kört slut" på Felix's gamla vhs-band. Morfar fick snällt leka med den nya bondgården som nu var placerad mitt på köksbordet!!!

På eftermiddagen precis när Tim hade vaknat så dök farmor upp......med 2 stora paket!!!
73944-492
Paketen innehöll en liten soffa, 2 fotöljer samt bord och parasoll. Tim har nu en alldeles egen utemöbels-grupp!!!
Eftersom det duggade lite och blåste så fick den snällt stå inomhus.
73944-494
Tim och Felix som nu hade kommit hem ifrån dagis fikade med mormors inköpta budapestbakelser!
Vilken lycka.

På lördag hoppas vi att det blir fint väder så att vi kan sitta utomhus, men när man tittar på TV så blir man allt annat än glad....de visar nämligen ösregn hela långa lördagen.....*suck*. Men men, det sista som överger en är ju hoppet!

Tack så jättemycket för den superfräcka skjortan Thilde, Peter och Jea!! Passade kanonbra. Tack även för fina kort som kom ifrån Marie och faster Maud.

Ha en skön kväll,
Kram
Mia

Kommentarer
Postat av: Fam Thonell

Grattis lilla gullungen Tim på din 2-års dag!
Oj oj oj..stora killen nu!
Grattis kramar från Prag!
Marika, Hasse, Johan, Emil o Ellen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback