bilder ifrån snökaoset som varit

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder ifrån snökaoset som väntade oss när vi kom hem ifrån Sälen i måndags. Denna veckan har Micke inte gjort annat än att skotta... :-) Och snöat har det gjort - VARJE DAG hela veckan, förutom igår lördag och idag söndag!!!

Förhoppningsvis så blir det ingen mer snö i år, men om man läser nyheterna och ser på vädret på TV så inväntas ett nytt snöoväder ifrån Europa inom de närmaste dagarna...vilket jag hoppas är en enda stor lögn!!! Orkar inte med mer snö nu, enough is enough!!!

så här såg det ut när vi kom hem på måndag kväll!!

Micke uppe på det som skall bli vår fina "groggveranda"

inte lätt när det är halt på taket....

ajabaja....stanna på stegen!! - det gjorde han inte som ni säkert
förstår - utan åkte så käckt och fint ned för taket - ända ner till marken!

där låååångt under snön finns poolen

snö, snö, ännu mera snööööö....

när kvällen närmade sig tyckte Micke att vi kanske skulle se hur
det stod till i "lillhuset" och skottade sig en liten gång dit bort!

Men som sagt nu hoppas vi INTE på mer snö - hur mycket jag än älskar vinter och snö så tycker jag att det är mer än bra nu. Nu är det mars och våren skall snart göra sitt intåg...hoppas vi!

Ha en bra måndag!
Kram till er alla
Miafia


Kommentarer
Postat av: Malin

Om det är något tröst så har vi mer snö än er. Bor söder om Stockholm, inte långt ifrån kusten, och här vi inte alls vana med så mycket snö. Inte alls roligt med en liten som gärna vill leka på lekplatse, som är TOTALT insnöad. Kommer nog inte kunna leka där förrän i slutet av maj....

2010-03-01 @ 22:32:18
Postat av: Jezzi

Jösses, ni har ju nästan lika mkt snö som oss =).. funderar ibland på vart det ska ta vägen sen när det börjar töa... men men... den dagen den sorgen... Idag hade vi faktiskt -3 bara.. så våren närmar sig även Umeå...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback