inget för er som ogillar svordomar

fan, helvete, jävla skit...hmmm..ja det var väl de fulaste jag kunde! Skulle behöva många fler idag känns det som.

Förra veckan så var jag ju på återbesök på Ua. De hittade en ny fläck som de tog bort med en gång. De skulle skicka den på analys och höra av sig till mig. Förra gången så ringde de ju efter 4 dagar och eftersom dagarna gick och jag inget hörde så kändes det rätt bra, men så i förrgår ringde dom. Även denna fläcken var Malignt! FAAAN! Då kom tårarna igen.

Så igår, torsdag, var jag på återbesök och skulle prata med läkaren för hur de skulle gå vidare med behandlingen. Läkaren är en helt underbar kvinna och vi pratade i över 1,5 timme. Kändes bättre när jag gick därifrån. Men som sagt, ny operation blir det.

Men jag frågade då om vi kunde vänta 2 veckor. Sportlovet är ju v7 för oss och vi hade planerat att åka till Sälen. De sa att en en vecka hit eller dit inte skulle göra någon skillnad så det var ok. Så nu måste jag ta tag i att prata med arbetsförmedlingen och a-kassan om att jag är sjukskriven (för det blev jag direkt, läkaren sa att Maria - du måste "läka dig själv" först och främst och detta gäller även själen, så klok kvinna).

Det är förmodligen inga problem med arbetsförmedlingen och heller inte a-kassan, men sedan får vi se vad idioterna på försäkringskassan säger. I somras fick jag inga pengar för de tyckte inte man behövde vara sjukskriven efter en operation och definitivt inte bara för att det var "lite hudcancer"!! Ni fattar - de som jobbar på försäkringskassan är riktiga jävla puckon.

Ibland måste man bara "spy lite galla". Hoppas att ni inte fick allt för ont i ögonen!

Lovar att ALDRIG mer skriva några "fula ord" i bloggen. :-)

Ha en bra fredag, alla!
Kram
Mia


Kommentarer
Postat av: Ingela

Mia, Mia det är helt okej att svära i din situation. Tråkigt att det aldrig kan va slut med elände. Jag håller tummar och tår för dig att det här e din sista operation, och att du nu ska få må bra. Skickar lite styrkekramar till dig. // Ingela

2010-02-07 @ 15:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback