snökaos

idag skulle vi åkt hem, men här är sådant snökaos så jag vet inte när jag såg det sist....aldrig tror jag.....vi bestämde oss därför för att stanna kvar här i Sälen.

Lotta och Jerker och barnen skulle komma idag och vi bestämde oss för att invänta dem. När vi pratades vid imorse vid 9-tiden så var det snökaos hemma på Tjörn. Det hade nog kommit ca 50 cm snö trodde dom!!! De var osäkra på om de skulle våga sig ut på vägarna. Men när vi pratades vid vid 12tiden så hade de bestämt sig, de skulle ge det ett försök.

Vi städade iaf och packade, plockade ut alla våra pinaler till gästhuset. Tog en fika och sedan bestämde vi oss för att åka till Experium på Lindvallen. Vi kollade runt lite och barnen ville leka i leklandet. Vi lämnade barnen där i en timme och gick upp till sportbaren där vi tog en latte och ett glas vin (Micke tog latten - men det förstod ni väl :-) )

På vägen till Experium drog vi upp en dansk tjej ur diket - blankslitna sommardäck!!! Hej och hå!! och på vägen hem drog vi upp ytterligare en dansk med lika slitna sommardäck!! Herregud de måste väl förstå att man måste ha vinterdäck när man åker till fjällls!!

När vi var klara där vid 17-tiden så åkte vi upp till Sälfjällstorget och "Handlaren" och köpte lite kött mm. Tim ville inte ha kött utan - Mamma jag VILL ha fisk. Vilken tur att Lisa Elmqvist låg vägg ivägg då. Gick in där och köpte lite lax till Timpan (herregud va de kan ta betalt, en liten tunn laxbit att steka, ca 2 cm tjock, och en tunn liten skiva rökt lax - 80 kronor!!! men de e han värd den lille prinsen) sedan åkte vi hem och "brassade käk". Micke skottade åter igen - 3:e gången idag och det märktes inte ens. Det har varit mycket dåligt med skottningen på vägar och parkering den här veckan. Vi har bara sett till "skottarn" en enda gång!! Skärpning Gubbmyren! :-)

Ikväll har vi sett på Melodifestivalen och som vanligt så kunde ju jag tippa alla 5 som gick vidare. Och sedermera även vilka 2 som gick till final respektive andra chansen - jösses, kan man sin Melodifestival eller kan man *fniss*

Nu är kl 2315 och vi väntar på Jerker och Lotta. Fick precis ett sms att de snart var i Malung. Kan tänka mig att de har haft en jobbig resa hit. Tror att de startade strax efter 12. Därefter vid 14-tiden så fick de vända, det var i Brålanda, vägen var helt avstängd. Tror att de sedan körde via Mariestad och Filipstad.

Nu e de hockey på TV och det står 4-4 mellan Norge och Schweitz!! Go Norge go Norge!!!

Några bilder ifrån leklandet:







Tack snälla Andreas och Anton för att ni åkte hem och skottade hos oss idag!!!

Jaha - nu förlorade Norge i hockeyn, och Sveriges damer ligger under med 0-1 mot Ryssland i curlingen!

Ha en fortsatt bra lördagskväll ALLA!!
Kramisar
MiaFia



Kommentarer
Postat av: Birgitta

Jättefina bilder, men har det inte hänt något nytt på 1 vecka som du kan berätta om



Kram M o P

2010-02-27 @ 17:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback