Jag HATAR sommaråskväder....

...fy sjutton vilken ångest jag hade inatt. Att sova har det inte varit tal om. Först var det så satans varmt att det var helt och hållet omöjligt. Sedan öppnar himlens portar sig och regnet vräker ner, och med det kom det ett riktigt åskväder med blixt och dunder. Somnade väl inte förrän vid 0330, så när klockan ringde kl 0540 så mådde jag nästan fysiskt illa. Det kändes som om man hade varit på världens fest (om det ändå vore så väl).

Gick iofs och la mig vid 2240, men kunde inte somna, bara vred och vände på mig, upp och tog ett varv i huset med jämna mellanrum, men inget vatten i källaren...men det e inte lätt att släppa!! 1-2 august 2002 sitter fastetsat på min näthinna. Hela källaren som vattenfylldes, alla våra nya möbler som blev förstörda mm. Och framför allt all tid, jobb, ork och kraft det tog att ställa iordning igen!! Nu regnade det iofs inte lika mycket igår natt, men ändå....det sitter som etsat i hjärnan!

Till slut gick jag ut och satte mig på altantrappan och bara tittade på helvetet! När kl var 0230 gick jag in igen,
då hade oron i magen släppt lite...men bara lite!

När klockan ringde 0540 så ställdes den snabbt om till 0700, insåg att jag inte skulle orka om jag inte
fick sova lite till...TACK GODE GUD FÖR FLEXTID PÅ JOBBET ;-)

Tog en snabbdusch och var iväg vid 0740, ingen trafik ner till stan, men det fortsatte att mullra på himlen.

När jag kom fram till jobbet så öppnade sig himlen, då var jag glad att jag INTE hade åkt tåg, då hade jag ju varit dränkt när jag kom fram till jobbet. Hade paraply i bilen som tur var. Gick för att lägga på pengar i parkeringsautomaten, gick ju hur bra som helst, men inte f-n fick jag något kvitto!!! Tillbaka till bilen och hämta telefonen, ringa sig lite till parkeringsbolaget, anmäla att jag inte fick någon lapp.

In på jobbet, dyblöt om fötterna, tur att jag hade ett par extra skor i garderoben!!!

Oron gnagde i magen, ringa sig lite till till parkeringstanten...fråga om de verkligen hade noterat att jag hade ringt!!?? Ville ju inte ha p-böter. Fick svaret att de loggar ALLA samtal...tjenare...tror jag inte på.
Men men jag tackade så mycket och la på. Var ändå framme vid fönstret för att kolla några gånger.
Men ingen lapp på rutan :-) P-tanten hade ju sagt att jag mycket väl kunde få en p-bot men då var det bara att höra av sig....mmm säkert. Man vet ju vilket jobb det är att få rätt mot p-jättarna....eller hur Micke?! *fniss*...

Nu är jag iallafall hemma och inväntar store sonen som har varit hos Filip idag. Lille sonen sover redan som en stock och snart gör nog hans mamma det med!

Kram och ha en fortsatt bra kväll!

MiaFia


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch Mia, ingen rolig natt. Hoppas allt är bra nu. Kramis

2010-07-14 @ 08:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback