det är tur att man inte jobbar natt....

...för jag hade aldrig pallat med detta!

Jag som hade hoppats vara på plats på jobbet idag, tyvärr så blev det inte så.

Däremot fick jag en helnatt på Östra sjukhuset. Tim vaknade ungefär när jag skulle lägga mig igår kväll och hade så ont i magen att han grät. Det höll i sig och när kl var 02 - utan att ha fått ett uns sömn så "drog jag till östra" usch va jag led med honom. Fick bara väckt Micke lite lätt för att meddela att vi åkte iväg, någon var ju tvungen att vara hemma med Felix. Micke stackarn var så orolig för att jag skulle åka själv, utan att ha sovit. Men just då så var jag ju ändå rätt pigg. Hade ju inte hunnit somna, hade jag sovit en stund så hade det nog varit värre.

När vi kom fram till Östra så fick vi vänta till kl var 06 innan vi fick vi träffa en läkare, sedan gick det fort, röntgen mm träffa ny läkare som efter att ha sett på röntgenplåtarna konstaterade att Tim (trots att han gått på toa varje dag) var helt förstoppad...stackars mammas lilla älskling.

Vi var väl hemma vid 8-tiden och då blev det "raka vägen i säng - utan att passera GÅ" :-) Har nu sovit i drygt 2 timmar och kan väl inte säga att jag är pigg - känner mig som ett "utsketet äpple", så jag är banne mig glad att jag inte jobbar natt...det hade jag aldrig "pallat med". Nej det får bli en "slappardag" idag! Det är tur att det finns dvd. Tim har sett på film under tiden jag har slumrat. Han hade ju sovit i drygt 4,5 timme innan han vaknade och var ledsen. Sedan sov han hela vägen ner till stan, ytterligare 3 timmar i mitt knä medans vi satt i väntrummet och sedan sov han nästan hela vägen hem till Tjörn. Så han hade ingen som helst lust att sova när vi kom hem.

Tim har precis ringt till farmor som kommer och hämtar honom i ett par timmar. Då kanske jag kan "slumra" en stund till.

Kram och ha en förträfflig fredag!
Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback