ja hur tänkte svenska folket egentligen???

...ja man kan ju faktiskt undra.... hur i h-e kan man som normal funtad människa rösta in Sverigedemokraterna i riksdagen...jag bara undrar??? Här på Tjörn röstade faktiskt 2,1 % på SD - helt j-a otroligt!

Men det är som jag sa till Felix när han undrade och var så orolig på vad jag skulle rösta på...De människorna som röstar på SD är faktiskt helt hjärnbefriade och totalidioter, men fick då tillsagt mig att mamma får man säga att någon är en idiot? Och det får man ju inte..egentligen.. -om det inte gäller människor som röstar på SD!

Snälla Mia rösta inte på SD sa Felix's bästa kompis Viggo till mig i tisdags..jag var ju tvungen att fråga varför han sa så...fick då följande svar....

- Men jag vill att Felix skall bo kvar här i Sverige!!!

Ni bara fattar - själv tycker jag att det har pratats lite för mycket politik i skolan. Barnen har tom fått rita valaffischer!! När jag gick i skolan så hade vi inte "skolval" förrän i gymnasiet...nu är ju faktiskt barnen bara 9 år...och jag tycker att de kan få vara barn och lite "ovetandes".

Men icke då - sedan så var väl inte förklaringen på vad SD stod för helt "klockren" ifrån lärarnas sida tycker jag. Både Viggo och Felix var inte helt nöjda!

Men men nog om detta, gjort är gjort och nu hoppas man bara att det går som för Ny Demokrati....utför!

Imorgon skall jag på studiebesök till Lunds tingsrätt och Malmö hovrätt, skall bli jättespännande.

Ha en skön tisdag alla vänner
Kramisar
Mia

Kommentarer
Postat av: Gittan

Jag bara undrar vad gjorde du där? Och varför var Du där? Var du där ensam?



Kram

2010-09-22 @ 17:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback