liten sjukling

...igår, tisdag, så fick jag gå hem ifrån jobbet. Hade sådana kramper i magen, vet inte vad det var. Men jag var även hemma på måndagen för då vågade jag inte gå många meter ifrån toan :-(  Men så igår morse kändes det hyfsat - ända tills jag åt en macka till "morgonfikat" på jobbet. Sedan var det "kört". Vågade inte gå på toan - var rädd att jag inte skulle komma därifrån, kan säga att det var en "kämpig" väg hem från stan :-)

Igår morse sa även Tim att han hade lite ont i magen, jag trodde att det var något som han hade "snappat upp" ifrån mig och sa att det går nog över lilla hjärtat, men så igår kväll så hade han verkligen jätteont i magen och natten har väl varit allt annat än rolig.

Så nu ligger vi i sängen. Han var så ledsen när han inte fick gå till dagis, men nu försöker jag "trösta lite" med Lilla sjöjungfrun Ariel på TV'n samtidigt som jag masserar Timpans lilla mage.

Hoppas att detta går över snabbt och lätt. Behöver verligen vara på jobbet!!

Ha en bra onsdag!
Kramisar
Mia


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej Mia. JAg kommer inte in på facebook så dærfør skirver jag på din hemsida. Vi har det bra, det enda ær att jag har haft jætteont i magen idag, ær det någon mer i dina familj som har haft ont i magen?

2010-09-29 @ 20:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback