Nu drar vi....

...till Samos!!!

Näää inge kul med 12 grader på morgonen, förutom idag fredag, då det har varit toppenväder!

I onsdags när jag satt och kollade på hotell mm till Legoland. Vi hade bestämt att åka dit nästa to-lö. Hittade ett hotell, med inträde och sedan färjebiljett. Detta skulle gå på cirkus 7000 kr för hela familjen. Micke hade lite ågren för han har lite mycket att stå i för tillfället, kunde vi kanske skjuta på legolandbesöket....nääää tyckte barnen då.

Då kom barnens mamma, dvs lilla jag, på den geniala idén att hon och barnen kanske skulle ta en restresa.

Fram med passen....ojdå....mammans pass gick visst ut i oktober förra året....hmmm noll koll japp!!! Likaså Tims pass, det gick ut nu i maj. Det var bara Felix's pass som höll i ett år till. :-)

In till polisen, fixa nya pass....prata jättesnällt med "tant polisen" om det möjligen var så att det kanske - jättesnälla polisen - kanske skulle kunna gå att få passen på några dagar, senast tisdag helst. Det var NOG inga problem....men de kunde inte lova 100 %!!!

Hem, kolla nätet, hitta sig en resa till Samos, 2598 pickadoller (drygt 500 kr dyrare än till legoland 2 dagar)!!! Boka sig 3 biljetter!!! För säkerhets skull ringa tant polisen igen och kolla ang passen, jodå du har säkert passen senast på tisdag....hmm....flyget till Samos går 0645 onsdag morgon så det får vi hoppas!!!

Ha lite "magsårsont" i magen i 1,5 dag.....oroa sig för om passet kommer eller inte...resan bokad och betald....hmmm....kanske inget pass.....ojdå fixa sig ett preliminärpass 2 st á 980 pickadoller...näää vill inte det!!!

Ringde därför tant polisen i morse för att "kolla läget"....och dra på trissor, passet var klart och fanns för avhämtning!!!
YES - Grekland here we come!!!

Kram och ha en fortsatt bra helg!!
MiaFia♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback